perjantai 8. kesäkuuta 2018

Postikortiperjantain pieni muotikatsaus


Näyttelijätär Olga Beliaeff Berliinissä n. 1920

Olga Belajeff ( myös Olga d'Org tai Olga Muzzewa) syntyi 16. maaliskuuta 1900 ja hän oli venäläinen mykkäfilmien näyttelijä ja aloitti elokuvan uransa Venäjällä vuonna 1918.  20-luvun alussa hän esiityi useissa rooleissa eri puolella Eurooppaa mm. Italiassa, Tanskassa ja Saksassa. Hänen tunnetuimpia elokuvia ovat "Zaidia, die Tragödie eines Modells" (1923), "Zwei Kinder" (1924), "Das Wachsfigurenkabinett" (1924). Hänen elokuvauransa päättyi äänielokuvan tuloon. Tanssijatar Ksenia Fiz-Polyakova ihalijoittensa keskellä Konstantinopolissa, huhtikuussa 1924

Olga- ja Ksenia-postikortit sain Igorilta Jekaterinburgista. Igor on ilmeisesen muotitietoinen herrasmies, profiilikuvassaan hänellä on hieno, punainen rusetti kaulassaan ja tyylikäs hattu päässään. 

Puolalainen pariskunta ruokkimassa puluja Pyhän Markuksen torilla Venetsiassa vuonna 1930. Kortti tuli Valko-Venäjältä Natashalta, hänellä on hienot harrastukset, hän lukee, kutoo ja virkkaa mielellään  :)


Anja Saksasta lähetti 30-luvun muotia.
Polven alapuolelle ulottuva hame, turkisjakku, pieni hattu ja käsilaukku muodostavat tyylikkään ja hillityn asukokonaisuuden. Ei paljetteja, lasihelmiä eikä strutsin sulkia niinkuin iloisella 20-luvulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti