keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kahvia ja suklaata


Suklaapala kahvin kaverina on takuuvarma herkku ja vielä terveellinenkin!

Suklaan  terveellisyys piilee sen tummuudessa eli kaakaon määrässä - mitä tummempaa, sitä terveellisempää. Kaakao sisältää muun muassa elimistölle tärkeitä magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Lisäksi suklaassa on runsaasti "onnellisuushormoniksi" kutsutun aivojen välittäjäaineen serotoniinin esiastetta tryptofaania, joka serotoniiniksi muututtuaan saa aikaan mielihyvän tunteita. :) :)

Lisää terveellisiä juttuja täällä.

2 kommenttia:

  1. Tummaa suklaata ei tarvitakaan kuin pala tai kaksi -mainio välipala ja kahvi piristää.

    VastaaPoista
  2. Tumma suklaa on terveellistä juu, mutta liian väkevää mun makuuni.

    VastaaPoista