perjantai 20. syyskuuta 2013

Peace One Day 21.9. 2013

 

Vuonna 1981 YK:n yleiskokous päätti asettaa kansainväliseksi rauhanpäiväksi syyskuun 11. päivän.  
Vuoden 2001 New Yorkin WTC:n tornien romahdettua terrori-iskun seurauksena yleiskokous päätti, että kansainvälistä rauhanpäivää vietetään vuodesta 2002 lähtien 21. syyskuuta. Päivä on omistettu rauhan vahvistamiselle niin kansojen sisällä kuin niiden välilläkin. Rauhanpäivän ajaksi toivotaan kaikkien konfliktien taukoavan. YK soittaa päivän kunniaksi rauhankelloja
This year, 2013, the International Day of Peace is on a Saturday, September 21st

Click to play this Smilebox greeting

 Postikortteja läheltä ja kaukaa, maailman ääristä.
Postcards from near and far-off-lands.

Maailmanrauha postikorteilla
Ehkä on vähän liioiteltua sanoa, että maailmanrauha saavutetaan postikorttien avulla, mutta vaihtamalla kortteja lähellä ja maailman äärissä asuvien ihmisten kanssa, voi löytää ystäviä, voi tutustua erilaisiin kulttuureihin ja tapoihin ja huomata, että ihmiset ovat  aika lailla samanlaisia kaikkialla. On hauska löytää joku tuhansien kilometrien päästä, joka tykkää kutomisesta, lukemisesta ja vanhoista valokuvista :) 

World Peace through Postcards
Maybe a bit of exaggerated  but at least by exchanging postcards people get the opportunity to make connections around the world, to neighbor countries  and  to "Far End of the Earth " - lands. It can also lead to real friendship and helps to understand new and different cultures.
 
Peace one day logo.jpg1 kommentti:

  1. Rauhan päivä on joka päivä! Hyvä, että on nimikkopäiväkin,jolloin koko maaima voi pysähtyä miettimään asiaa. Rauha on helpompi saavuttaa kun tuntee naapurinsa ja heidän tapansa. Postikorttikin voi saada paljon aikaan. Rauhallista viikonloppua!

    VastaaPoista