maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kaunotar vai pahis


 
 
Jättiputket ja palsamit ovat kadonneet, mutta mitä tehdä tälle kaunottarelle... 
 


5 kommenttia:

 1. voi kunpa noin olisikin, et jättiputki ja palsami, "paukkukukka", olivat kadonneet myös meidän pihapiiristä! vanhempani niitä innoissaan istuttivat niin kuin moni muukin ja nyt olen yrittänyt niitä lähes 10 vuotta hävittää tuloksetta. lupiineja kohtaan minulla on samanlainen viha rakkaus-suhde: kaunis kukka, mutta levinnyt aivan liian laajalle ja hallitsemattomasti. tuosta tienlaidasta oman tontin kohdalta kerään kaikki pois. eilen keräsin kukkia kolme tiukkaa ämpärillistä väripataan;)

  VastaaPoista
 2. Lupiinit ovat kauniita katsella - luonnossa.
  Maljakkoihin niitä on turha kerätä, eiväthän ne kestä siellä kuin vähän aikaa. Hyvä että joku voi niitä hyödyntää, väripadat! :))

  VastaaPoista
 3. Minun mielestäni lupiinit ovat tosi kauniita teiden varsilla. Olen asunut paikassa, jossa on lupiineja ollut 35 vuotta ja mikään muu kasvi ei ole kuollut samalta alueelta, vaikka jossakin kerran sanottiin, että lupiini tappaa kasveja. Itse en ole sellaista nähnyt!

  VastaaPoista
 4. Viha rakkaus suhde kukkaan, kauniita teiden varsilla, mutta pakko myöntää, että haluan kyllä juhannukseksikin hieman maljakkoon niitä juhannuskukiksi, kesti mitä kesti! Mutta omalle pihalle, ei kiitos!!!! :D

  VastaaPoista
 5. Kaunis se on, vaikkei siitä kaikki tykkääkään.

  VastaaPoista