perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sininen / Blue


Värikollaasien kesäaiheissa olen pahasti myöhässä. Tämäkin olisi pitänyt julkaista  jo 17.6. Yritän kiriä aikataulun kiinni.....
Kesäkodista löytyi  sakset, liimaa, postikortteja ja vanhoja lehtiä. Niistä syntyi sinisiä ajatuksia ja taustalla soi sininen musiikki.  


  
Lisää kesävärejä täällä

7 kommenttia:

 1. No sentakia ne ovatkin kesäkollaasit, että niitä voi julkaista omaan tahtiin ja suunnitella vielä ne väritki, eikös siinä jotain sellaista ollut...Hienot tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar! Ja niin se taisi olla julkaisujen suhteen, hyvä niin, kesällä kun tuppaa olemaan kaikenlaista kiirusta. Aikatauluista ei nyt tarvitse piitata...

   Poista
 2. Sinisen ihana kollaasi, unelmoiva.

  VastaaPoista
 3. Kivan kollaasin sait aikaan kesämateriaaleista. Kyllä kesäkollaasihaasteeseen voi tosiaan osallistua omaan tahtiin sen aukioloaikana. Itsekin olen lomareissulla lähes koko loman ajan ja siksi päädyin kerralla tekemään kaikki värit. Sininen ei ole mielivärini, mutta tässä kollaasissasi oleva sininen on yksi niistä, joista eniten pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TeeTee! Vapaa kesäaikataulu on hyvä juttu! Sininen ei ole minukaan lempivärini, mutta tähän kollaasiin löysin aika mieluisia sinisen sävyjä.

   Poista
 4. Maljakko kollaasisi on kaunis, enkelit sopivat sen tunnelmaan hienosti. Klassinen.

  VastaaPoista