perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuuta


Mittari näyttää seitsemää astetta. Onneksi kaikki on plussaa ja onneksi on huopatossut ja villasukat. Ihan mukava virkkauspäivä.... mutta silti, nythän on KESÄKUU.
Lämpöisempää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Villasukat ja villatakki on nyt kova sana...:)

  Iloista kesäkuun alkua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti niitä ei tarvita kovin pitkään!

   Poista
 2. Kiitos. Mulla on villasukat jalassa ja eiku palelee.Vaan jospa se kesä lämpenee enenkuin loppuu.
  Iloista kesäkuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopatossut villasukkien päällä niin melkein jo tarkenee. Täällä on jo lähes yhdeksän astetta, selvästi lämpenemään päin :)

   Poista
 3. Käy sääliksi kasveja kasvihuoneessa, ei niille saa mitenkään villasukkia. Tomaateissakin on jo pieniä alkuja. Pakko laittaa yöksi hiukan lämpöä.
  Ihanan kukkulat edellisessä postauksessa :-)
  Siellä olisi varmaan lämmin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneen kasvit vaativat huolenpitoa kylmänä ja kuumanakin päivänä, siksipä meidän kasvihuone siirrettiinkin uuteen, hyvään kotiin, siellä tomaatit ja kurkut saavat hellää huolenpitoa ja kukoistavat. Kerron meidän kasvihuonekokeilusta vielä joskus..

   Vihreitä olivat maisemat saarella, toivottavasti siellä nyt on jo lämmin, meidän matkallamme oli aika sateista, mutta se ei meitä haitannut, iloisina patikoitiin kukkuloilla ja laaksoissa :)

   Poista
 4. Onneksi ei ole vielä ehditty säilöä talvivaatteita naftaliiniin. Laitoin juuri uuniin tulen, en muista milloin olisin polttanut tulia kesäkuussa. Mutta luonto on saanut kastelua ja siitepölyt pesty pois. Mukavaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ehditty. Minä olen varsin laiska keräilemään talvivaatteita komeroon, lapaset ja villasukat ovat vielä koreissaan, ehkä sitten joskus heinäkuussa siirrän ne jonnekin piiloon.
   Meilläkin paloi iloinen valkea uunissa ja nyt on niin kodikasta ja lämmintä, piti ihan villatakki riisua pois.
   Mukavaa ja kukikasta kesäkuuta sinullekin!

   Poista