maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä lasten silmin...Pääsiäinen sujui mukavasti.
Vietettiin tuplasynttäreitä, 6v ja 8v,
ulkoiltiin, etsittiin suklaamunia,
 trulliteltiin, käytiin kokolla,
leikittiin, syötiin mämmiä,
esitettiin näytelmiä
ja järjestettiin taidenäyttely. 
Lopuksi lapset saivat kameran käteensä.
Tässä pieni näyte heidän neljästäsadasta pääsiäiskuvastaan.

8 kommenttia:

 1. Hienot kollaasit, iloinen näkökulma pääsiäiseen! Mutta eipä ihme, hauskaa tuntuu olleen.

  VastaaPoista
 2. Hauska on lapsen näkökulma. Kollaasehin ei "mahtunut" kuvia vessanpytystä, vessapaperirullista, hammasharjoista, tuntemattomista punaisista ja mustista läiskistä, tiskialtaasta tai mommin housunlahkeesta yms. Kuvien ottaminen oli meistä aikuisistakin oikein mukavaa, saimme sillä aikaa juoda rauhassa kahvia.

  VastaaPoista
 3. Kivat kollaasit, lasten ilo kuvaamiseen välittyy hyvin. On tämä digiaika kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kivaa, ei tarvitse säästellä filmiä ja kuvia saa heti ihailla.

   Poista
 4. Hienoa että lapsilla on synttärit lähekkäin. Yhdessä on kiva juhlia ja äiti pääsee vähemmällä. Meillä oli aikoinaan vappuna kolmoissynttärit, vain minä jellona vietin synttärini erikseen.
  Hienot kollaasit on syntynyt. Niistä näkee, että on ollut värikästä ja hauskaa. Onnittelut sankareille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi lastenlasta on syntynyt huhtikuussa, toinen alkukuusta ja toinen kuun puolivälissä. Molempien syntymä sattui pääsiäisen aikaan, joten silloin tällöin vietämme yhteissynttäreitä. Nuorin lapsenlapsista saa olla eka, hänellä on synttäri tammikuussa.Yhtä juhlaa hänellä, ensin joulu ja kohta perään synttärit. Tärkeitä päiviä ovat vielä tässä vaiheessa.

   Poista
 5. Meilläkin pojat (5v ja 2,5v) sai pääsiäisenä oman kameran. Ekan tunnin saldo 130 kuvaa... Mutta ihan mielenkiintoisia kuvakulmia! :) Lapset näkee ympäristön niin eri tavalla, ihan tavallisista asioista outoja kulmia, jolloin ne olikin aika hienoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ottamat valokuvat ovat aivan ihania. Klikkasin roskakoriin vain ihan mustat ja täysin heilahteneet kuvat, muut säästin. Ja hauskaa oli, kun katseltiin niitä suurelta näytöltä televisiosta. Muisteltiin poikani kanssa hänen valkuvausharrastustaan 80-luvulla. Riippui filmistä saiko 24 vai 36 kuvaa, turhia kuvia ei kannattanut räpsiä ja aina piti odottaa kauan ennenkuin näki tuloksen. Ne kuvat ovat vielä tallella, jospa joskus saisin nekin digimuotoon.

   Poista