keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Prinsessoja


2011


1957


Olipa kerran kauan, kauan sitten kaukaisessa maassa,
suuren suuressa linnassa kaunis prinsessa....

Olen ilmeisesti aina tykännyt prinsessoista
tai ainakin prinsessasaduista.

6 kommenttia:

 1. Uusimmat prinsessat ovat kauniita ja ilmeikkäitä, mutta pikkuprinsessat ovat niin suloisia. Mikähän siinä on, että lapsen piirroksessa on aina jotain ihmeen aitoa ja liikuttavaa.

  Lapsi ei mieti, osaanko minä ja miten tuon tekisin, lapsi vain tekee. Tyttärentyttäreni veteli kaksivuotiaana aivan uskomattomia vesiväritöitä. En ymmmärrä, miten hän voi käytää vastavärejä niin rohkeasti ja mistä hänen alitajuntansa tiesi, että juuri ne värit hehkuvat parhaiten vierekkäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmat prinsessat maalasin posliinikurssilla ja totesin, että se ei ollut minun lajini. Liian hidasta ja pikkutarkkaa. Tuunailin prinsessoja myöhemmin eri väreillä ja ripottelin kultahilettä sinne tänne.

   Lapset ovat ennakkoluulottomia värien ja muotojen suhteen. Tyttärenpoikani maalasi noin kaksivuotiaana värikkäitä ympyröitä paperin täyteen, ne oli traktoreita. Vieläkin maalaaminen ja piirteleminen viihdyttää, se rauhoittaa villien leikkien välillä. Paperia ja värejä pitää aina olla tarjolla.

   Poista
 2. Siirsin Koipeliinin ja Tassun oman blogini yhteyteen, nyt ei tarvitse koko aikaa kirjautua ulos ja sisään. Siitä on vain se huono puoli, että nyt Tassu ei voi kulkea kommentoimassa, minä vaan :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisempaa niin ja Tassu voi varmaan viestittää sinun välityksellä, jos tulee asiaa.

   Poista
 3. Kukapa nyt ei prinsessoista tykkäisi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinsessat on ihania, ainakin oikeat satuprinsessat.

   Poista