maanantai 5. maaliskuuta 2012

50-luvun idoleita

Sain tädiltäni lahjaksi joskus 60-luvulla kaksi mustaa, vahakantista vihkoa. Toiseen vihkoon hän oli keräillyt 50-luvun filmitähtien kuvia Elokuva-aitasta ja toiseen iskelmien sanoituksia. Siististi ja huolellisesti. Jatkoin idolien liimailua Ajan Sävelestä, mutta en kyllä saanut aikaan  yhtä siistiä ja kaunista jälkeä kuin tätini. Tässä osa tätini osuudesta. 60-luvusta sitten myöhemmin....

 Vieläkö tunnistatte nämä ihanat naiset?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ajankuvat. Minullakin on jossakin sedältäni peritty musta vahakantinen vihko, jossa on laulun sanoja ja piirroksia. Olisikohan se ollut armeija-ajalta. Täytyypä etsiä se jostakin kätköistä. Itse keräsin lapsena lehdestä leikattuja eläinten kuvia ja liimasin niitä vahakantiseen vihkoon. Mökillä meillä oli vanhoja Elokuva-Aittoja, joita selailtiin kesäiltoina.

    VastaaPoista
  2. Ovat ihania. Minunkin isäni piirteli ja kirjoitteli laulun sanoja vahakantiseen vihkoon armeija-aikanaan, sodassa ei sitten enää ehtinytkään sitä harrastaa. Ne ovat yhä tallella ja ihailen hänen hienoja piirroksiaan ja kaunista käsialaansa. Minä keräilin sarjakuvia ja myöhemmin filmitähtiä sellaisista litteistä purukumipakkauksista.

    VastaaPoista