tiistai 15. marraskuuta 2011

Tunnustuksia


Kiitos Vilukissille tunnustuksista. Ensimmäiseen oli helppo vastata. Mielipiteeni saattaa ensi viikolla olla ihan erilainen, mutta tällä hetkellä näin.

1) Väri: vihreä ja oranssi
2) Ruoka: kreikkalainen salatti ja suuri feta-juuston pala
3) Paikka, jossa haluaisin käydä: Niitä on aika monta, mutta jos pitää valita vain yksi, niin USA:n itärannikko.
Toisessa tunnustuksessa pitää kertoa itsetään 8 sattumanvaraista asiaa ja laittaa tunnustus eteenpäin 8 blogille. 8 tunnustusta löytyy, mutta kahdeksaa blogia ehkä ei. Pappakin kieltäytyi ehdottomasti vastaamasta mihinkään kyselyihin.


 1. Kun lapset olivat pieniä, meillä oli neljä koiraa, kaksi marsua, yksi kani ja kaksi kissaa. Koirat oliva nauravia samojedeja, reki- ja sohvakoiria, kissat vaeltelivat ja katosivat.  Aina silloin tällöin haluaisin taas koiran, samojedin tai kiltin maatiaiskissan.

2. En ole kurmettikokki. Laitan mättöä, pakastevihanneksia ja jauhelihaa ja lämmitän äitien tekemää ruokaa. Jouluksi leivon pyöreitä pullia.

3. Kun kierrrellään kotomaassa, katselen taloja ja kuvittelen millaisia ihmisiä siellä asuu ja millaista on talojen sisällä. Kuvíttelen, millaista olisi asua vaikka Hämeenkyrössä tai Kiteellä. Kiteellä olemme asuneetkin yhden kesän. Kun paluumatkalla ohitettiin Jyväskylä ja lähestyttiin Pohjanmaata, rupesi pikkuhiljaa helpottamaan ja henki kulkemaan.

 
4. Harrastan jotakin aina intohimoisesti. Hankin siihen liittyviä asioita kasapäin. Kunnes huomaan, ettei se nyt ollutkaan ihan mun juttu. Haluaisiko joku täydellisen arsenaalin posliinimaalaustarvikkeita?
 

5. Matkailu on mukavaa, mutta inhoan pakkaamista, varsinkin matkalaukkujen purkamista ja tavaroiden kaappiin laittamista.

6. En osaa ajaa autoa. Osaisin kyllä, en ole vain koskaan kokeillut. Mopoa olen ajanut, opiskeluaikana ihan työkseni, kartan kanssa suunnistanut pitkin metsäpolkuja. Tiedän, kuinka mopo käynnistyy mäkistartilla, kuinka tulpat vaihdetaan ja suutin puhalletaan puhtaaksi. 

7. Tykkään kartoista ja googlemapista. Koska en aja autoa, kurvailen usein maailman teitä ja katuja.

8. Voitin vuonna 1960 ensimmäisen palkinnon maatalousnäyttelyn kuvaamataitokilpailussa. Tuomaristolla oli mielenkiintoinen näkemys taiteesta.
 


Lähetän nämä tunnustukset Cayalle ja Milenalle .

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun vastasit ja otit vastaan tunnustukseni! 3 ja 4 ja 6 kolahtivat hyvin minuunkin! 4 varsinkin, ihan 100%:sti...aina täysillä mukana kaikessa, edes hetkisen. Minä voitin v 66 piirustuskilpailun...harmi, kun ei itselläni ole sitä. Tuo sinun tekemäsi on nätti!

    VastaaPoista
  2. Olipas kivaa, annoit aiheen seuraavaan blogipostaukseeni, täytyypä rueta miettimään :) kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa !

    VastaaPoista