keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Wordless Wednesday


4 kommenttia:

 1. Voi kun olisi kuvien takana jotain tarinaa...itsellänikin on näitä vanhoja kuvia ja en ole saanut enää nimiä tietooni. Pyysin kerran äidiltäni merkkaamaan kuvissa olevia ihmisiä...meinasin pyrötyä, kun sain kuvat takaisin, hän oli merkinnyt kuulakärkikynällä SUORAAN kuviin ristejä ja nimiä...kamalaa. Toki se taas on muisto sitten äidistäni.

  VastaaPoista
 2. Harmittaa kyllä, kun ei ole mitään tarinaa kuvien takana, vain, että Amerikkaan he kaikki lähtivät. Ehkä he asuivat Minnesotassa,koska kuvien omistaja oli Amerikan matkallaan siellä töissä. Keitä he olivat ja mitä heille siellä tapahtui, ei ole tietoa. Samanlaisia kuvia on minullakin, ristejä ja nimiä on raaputettu. Ajan muistojahan nekin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiehtovia kuvia jaat täällä iloksemme! (Helppo selata ja löytää dynaamisesti ;) Eipä auta kuin itse sommitella tarinoita....Tai sijoittaa tietoihin, mitä löytää ajasta ja paikoista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marjatta. Sovittelinkin dynaamisen näkymän tuonne yläpalkkiin, aika hieno. Hyvät ohjeet sain sinun sivuiltasi.
  Tänään muuten sain selville yhden tarinan :)

  VastaaPoista