tiistai 10. toukokuuta 2011

Tilos Daily News / Animal Life

Hänelle annoimme nimeksi Kostas. Kostas on pullea ja hyväkuntoinen satamakissa. Kostaksen reviirinä on torin ympäristö ja satama-alue. Kostas ei ole enää mikään laiha, villi katukissa. Kostas ei mourua ja hänen elämäänsä eivät hormonit häiritse.
We named him Kostas. Kostas is a fat, healthy portcat. His territory is the platia and the port. Kostas is not a skinny, wild alley cat. Kostas doesn't meow and no hormones bothers his easy cat life.


Merkiksi rauhallisuudesta Kostaksen korvasta on napsaistu pieni palanen.
As a mark of his tranquililty a little part of his left ear has been nipped off.
Kostas, Kostaksen veljet ja sisaret saavat päivittäin ruokaa Lottotoimiston edessä ja satamakadun kaupan edessä. Ruokinta-aikana kissat kokoontuivat kaupan portaille odottamaan ateriaansa. Hyvin tuntuivat ravituilta.
Kostas and his cat brothers and sisters are waiting for their  their daily food


Ja tietysti hellämielisiltä turisteilta heltiää aina pieniä herkkupaloja. Kostas piti erityisesti fetapiirakasta ja perunalastuista.
Also kind-hearted tourists give goodies to the cats. Kostas liked especialy fetapie and chips.Lottotoimiston kissojen lepohetki.


May Bugs
Toukokuun jäärät vaelsivat laumoittain parvekkeen valkoista seinämää pitkin. Mutustelivat pöydältä pudonneita leivän murusia ja kulkivat jonossa kuin marsut. Joka ilta kello 20.45 ne ilmestyivat jostakin. Katosivat auringon nousun jälkeen.
Jotkut olivat parisenttisiä jotkut puolisenttisiä, mutta niitä oli paljon.  Jos joku vahingossa  (tai tarkoituksella ) astui niiden päälle, kuului vain krunts ja riks räks. Toinen, se hellämielisempi ohjaili jääriä paperille ja kuljetti niitä turvaan. Jos jäärä sattui kaatumaan selälleen, hän auttoi jäärän jaloilleen ja vähän lohdutteli. Jäärät kun eivät millään tahtoneet päästä itse jaloilleen kiemurtelivat ja heiluttelivat vain kymmeniä jalkojaan minuuttitolkulla.
Oli niitä  pakko vähän auttaa. 
Olivat kuulemma harmittomia ja niitä oli mukava seurailla.
Acording to their name May Bugs appear on May en masse  every evening at 20.45.  And they did!
May bugs are quite harmless, but it didn't really comfort me.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti